Reserveer 053 - 430 68 08 / 06 - 25 06 37 94Reserveer nu

Over Ons

Ons Succes

Van 1987 tot heden hebben wij getracht om met de tijd mee te gaan en zo de meest hoge kwaliteitseisen en meetcriteria voor onze gelegenheid als doel te zien. Wij zijn uiterst tevreden omdat wij zodoende onze locatie gerestoreerd hebben om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

In al die jaren dat zijn voorbijgegaan sinds onze oprichting hebben wij onze motivatie geput uit de vele complimenten die wij ontvingen van onze klanten. Daarnaast hebben wij een beloning voor onze werkzaamheden gekregen door in 2001 uitgeroepen te worden tot de beste in onze branche op het gebied van kwaliteit en hygiëne in Enschede.

Naast uiteraard vereerd te zijn door het ontvangen van deze prijs hebben we nog meer ons best gedaan om de kwaliteit te verhogen. Deze werkzaamheden zijn wederom beloond doordat we dezelfde prijs in 2005 wederom hebben gewonnen in Overijssel. Onze kwaliteit en hygiëne werd in heel Nederland beloond met een eerste prijs.

 

Deze successen hebben wij mede behaald door ons motto: “De mens voorop.” Ons doel is dan ook om deze gedachte voor te zetten en de hoge mate van kwaliteit en gastvrijheid voor te zetten in de toekomst.

Met de capaciteit voor 80 personen zijn wij vereerd om u Turkse grill gerechten voor te schotelen.

Voor groepsreserveringen kunt u buiten standaard gerechten naar uw eigen wensen diverse menu’s samenstellen.